Hírek

Megérkezett az első menetrendszerű CSA-járat Sármellékre

2017. április 10.

Megérkezett az első menetrend szerinti járat Prágából a sármelléki repülőtérre, a Czech Airlines (CSA) Prágából a Hévíz-Balaton Airportra közlekedő járata hétfőn kora délután landolt.

bővebben

Egészségturizmus fejlesztés Európai Uniós forrás bevonásával

2014. szeptember 30.

2014.09.26 Hévíz-Balaton Thermal Airport Fejlesztési Klaszter PROJEKT MANAGEMENT

bővebben

Indul a repülési szezon

2013. május 03.

Négy németországi nagyvárosból érkező charterekkel indult szombaton az idei repülési szezon a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahol vasárnaptól hetente két új moszkvai járatot is fogadnak, jelentősen bővítve ezzel az utasforgalmat.

bővebben

Chartereket és járatokat várnak

2012. szeptember 26.

Pyatigorskban és Moszkvában egyaránt tárgyalt új repülőjáratok és charterek indításának lehetőségéről a napokban Papp Gábor polgármester. Úgy vélte, hazánk, illetve Hévíz iránt orosz részről élénk az érdeklődés, a lehetőségekkel pedig élni kell.

bővebben

Lufthansa gyakorló gépek a Hévíz-Balaton Repülőtéren
2012-09-26
Az elmúlt hétvégén a légi járatok mozgása minden korábbi rekordot megdöntött, köszönhetően a német Lufthansa German Airlines tréning repüléseinek. A légitársaság Airbus A-319-100 (D-AILL) Marburg névre keresztelt gépe pénteken érkezett a fürdőváros repülőterére, fedélzetén 110 fővel.
Részletek

Jól teljesít a Hévíz-Balaton Airport

2012. szeptember 26.

A Hévíz-Balaton Airport működtetésére az idei évben létesített száz százalékban önkormányzati tulajdonú céget Hévíz. Bár a repülési szezonnak még nincs vége, már ebben a pillanatban is egyértelműen látható, hogy a Hévíz-Balaton Airport Kft. az ez évi üzleti tervét teljesíteni, sőt túlteljesíteni képes. Mindezt úgy, hogy az önkormányzatnak egyetlen plusz fillérrel sem kellett beszállnia a reptér működtetésébe azon az összegen felül, melyet még a kft. megalapítása előtt, ez évi költségvetésének összeállításakor különített el a repülőtér működtetésére.

bővebben