Az InterSky légitársaságot 2001-ben alapította az orsztrák Renate Moser férjével, Rolf Seewalddal. Renate Moser volt az első nő a világon, aki légitársaságot alapított. Az operatív bázisuk a svájci Bern volt.

Az InterSky gépei először 2002. március 25-én emelkedtek a levegőbe, eleinte a Svájc fővárosából Berlinben és Bécsbe közlekedtek.

2014. áprilisától kezdődően Friedrichshafenből, Berlinből, Hamburgból és Baselből indulnak új InterSky járatok Sármellékre, a modern AR72-600 típusú repülőgéppel, amely 70 utas szállítására alkalmas. A járatok október végéig érkeznek a Hévíz-Balaton Airport-ra a Mutsch Ungarn Reisen Kft. megbízásából.

A Mutsch Ungarn Reisen 2014-es évben a Lufthansa mellett az InterSky ill. Germanwings légitársaságokkal bonyolítja az immáron már 5 német és újólag egy svájci reptérről, Baselből chartereit. Az első InterSky gép 2014.04.12-én landol Sármelléken, a fedélzeten 66 utassal, akik Hamburgból és Berlinből érkeznek. Az Intersky charter első sármelléki landolását maguk a tulajdonosok, Renate Moser, Rolf Seewald ill. Roger Hohl a társaság marketingigazgatója és Martin Bodner charterigazgató megtisztelik jelenlétükkel.

Az új desztinációkból május 10-én Friedrichshafenből illetve május 17-én Baselből az első járat landol.